Тези дни бе представен проектът за новата художествена галерия на улица

...
Тези дни бе представен проектът за новата художествена галерия на улица
Коментари Харесай

Ето как можеше да изглежда галерията на Гладстон

Тези дни бе показан планът за новата художествена изложба на улица " Гладстон ". Старата постройка към този момент е съборена, а на сесията през предходната седмица пловдивските общински съветници гласуваха изменение на проекта за регулация, с което разрешиха и позволиха преправяне на плана, като разшириха територията на парцела с елементи от ул. " Гладстон " и ул. " Преслав ". Целта е пред галерията да се обособи комфортен площад, който да приема пешеходния поток и да го насочва към галерията. От екипа разясняват, че по визията на фасадата към момента се работи. 

За страдание градските управляващи нямаха опция да избират сред няколко разновидността за план на знаковата постройка . Причината е, че поради множеството обжалвания от страна на овчарката Анка процедурата се забави извънредно доста и бе предоставено на компанията, която завоюва градежа на галерията, да извърши и плана. На всеки с малко мисловна активност е ясно, че зад Анка седи някоя от " опозиционните " партии в града. Ежедневно сме очевидци по какъв начин те си мислят, че е вярно да правиш политика, пречейки на развиването на града.

Plovdiv24.bg въпреки всичко се добра до един от готвените планове за галерията на " Гладстон ". Дали е по-добър от този, който ще се осъществя, всеки може самичък да реши за себе си, само че е срамно, че Пловдив нямаше шанса да избира .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР